Μοντέλα TopClass 500 HDH.

Απογειώστε τον στόλο σας με ένα αποκλειστικό υπερυψωμένο λεωφορείο ανωτέρας κλάσης. Η επόμενη γενιά της Setra TopClass – τώρα ακόμα πιο ελκυστική, πιο άνετη και πιο ασφαλής.

TopClass 500 S 531 DT.

Το TopClass S 531 DT είναι ένα τουριστικό λεωφορείο, το οποίο δίνει μία νέα ερμηνεία στις έννοιες του χώρου και της πολυτέλειας. Συνδυάζει την εντυπωσιακή κομψότητα, την ασφάλεια, την οικονομική αποδοτικότητα και τη συνδεσιμότητα σε δύο επίπεδα. Με τον πολυμορφικό σχεδιασμό του μοιάζει να σχεδιάστηκε για πολυτελή ταξίδια με απαιτητικούς επιβάτες αλλά και μοντέρνα υπεραστικά δρομολόγια.

ComfortClass 500 HD μοντέλα.

Ανακαλύψτε τώρα το λεωφορείο απεριόριστων δυνατοτήτων. Η επόμενη γενιά της Setra ComfortClass ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την εξατομίκευση και την ασφάλεια.

Μοντέλα MultiClass LE business.

Τα μοντέλα MultiClass business αποτελούν την ιδανική βάση για υψηλή οικονομία και αποδοτικότητα σε υπεραστικά δρομολόγια. Προσφέρουν το κατάλληλο λεωφορείο ανάλογα με τη χρήση και τον απαραίτητο εξοπλισμό υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις χρήσης. Τα λεωφορεία Low Entry αποτελούν αξιόπιστη λύση ως προσβάσιμα λεωφορεία κατάλληλα για κοντινά υπεραστικά δρομολόγια. 

H Νέα Multicalss 500.

Εξαιρετική οικονομία, υποδειγματική ασφάλεια, καθολικές δυνατότητες εφαρμογής – για εταιρείες και δημόσιους φορείς, η νέα MultiClass 500 παρουσιάζεται ως η ιδανική επιλογή στην κατηγορία χαμηλών εισόδων.

Copyright - SETRA A. STAMATIOU 2023 | Θέση Παλαιοπαναγιάς - Κάντζα 17η έξοδος Αττικής οδού , Τ.Κ. 19002, Παιανία, Αττική